Decore - Marija Strenja

Marija Strenja

Vlasnica studija za uređenje interijera DeCore.

Marija je završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, te preko 10 godina svoje radno iskustvo stjecala u bankarskom sektoru radeći na poslovima managera za odnose s poslovnim subjektima.

Radeći s poduzetnicima sve više joj se javljala želja da i sama pokrene vlastiti posao, a kako su interijeri i unutarnje uređenje bili oduvijek njena strast, osnivanje studija za uređenje interijera se nametnulo kao logično i prirodno rješenje.

Decore - Marija Strenja

Moglo bi se reći da ljudi žive u interijerima, a ona živi za interijere.

Kroz dosadašnje odrađene projekte, zamjećuje da je glavna potreba klijenata stvoriti ugodan, funkcionalan prostor za život ili rad, međutim, često im za realizaciju nedostaje ideja, znanja, strpljenja i vremena.

Tu nastupa Marija koja može i ima veliku želju pomoći svima na putu ka ostvarenju svog prostora iz snova.

Budući da je dom ili bilo koji interijer u kojem se boravi, srž (jezgra) od koje sve polazi i koji utječe na naše raspoloženje i produktivnost, jako je bitno taj važan zadatak povjeriti stručnoj osobi.

Decore - Marija Strenja

Marija smatra da je njezina strast, posvećenost i izrazito individualni pristup svakom klijentu i projektu njena najveća prednost i ono što čini razliku, te se osobito ponosi svojim perfekcionističkim načinom rada.

Decore - Marija Strenja