Usluge

Prvi korak, koji je ujedno i najvažniji i kojem pridajemo posebnu pozornost, upoznati je klijenta. Kroz razgovor i razne upitnike sagledavamo postojeće stanje te detektiramo potrebe klijenta i njegov način života.

U detaljnom pristupu ovom koraku nam je najbitnije kod klijenta prepoznati koji su njegovi afiniteti, kakav stil uređenja mu se sviđa te sukladno tome predlažemo najbolja moguća rješenja.

Klijenta savjetujemo o rasporedu i odabiru namještaja, odabiru podnih i zidnih obloga, teksturama i bojama interijera te izboru rasvjete.

Kad smo upoznali klijenta i sagledali postojeće stanje, izrađuje se idejno rješenje koje uključuje izradu nacrta, tlocrta kao i dispoziciju namještaja u prostoriji, obradu podnih i zidnih obloga, rješenje rasvjete ili, ovisno o projektu, samo jednu od navedenih stavki.

Sljedeći korak je 3D vizualizacija kojom se klijentu prezentira dizajnerska ideja kroz fotografije i video vizualizaciju. Ovim putem klijent može steći realističniji dojam o budućem izgledu njegovog prostora, izgledu namještaja i omjeru veličina, upotrebi boja, tekstura, rasvjete i svih detalja u interijeru.

Glavni cilj je predstaviti klijentu funkcionalno organiziran i vizualno atraktivan prostor, usklađen s njegovim životnim potrebama i željama.

Kako bi se realiziralo idejno rješenje, sljedeći korak je izvedbeno rješenje unutar kojeg se izrađuju detaljni nacrti namještaja po mjeri, plan polaganja obloga te ostala projektna dokumentacija uz realan elaborat troškova.

Sve to namjenjeno je završnom koraku izvođenja svih građevinskih i ostalih potrebnih radova.

Nakon što su odrađeni svi pripremni koraci, klijente čeka često dugotrajan i izazovan put do finalne realizacije projekta. Posebice smo ponosni na to da smo projekte klijenata koji nisu imali vremena, a ni dovoljno znanja i iskustva, uspješno realizirali do samog kraja i zadnjeg detalja.

Usluga kompletnog preuzimanja projekta znači da možemo klijenta ispratiti do zadnje faze odnosno da možemo preuzeti koordinaciju i organizaciju svih radova, izrade, dostave i montaže cjelokupnog namještaja, rasvjete, tekstila i svih dekorativnih detalja.

Za naše klijente nudimo i jedinstvenu uslugu na tržištu, a to je “home staging”.

Radi se o usluzi uređenja i dekoriranja nekretnine s ciljem da se uz minimalna ulaganja ista nekretnina uredi na najbolji mogući način i da se izdvoji od konkurencije, da se što prije proda ili iznajmi za najbolju moguću cijenu.

Koristimo tehnike uljepšavanja nekretnine raznim malim trikovima, pri čemu se naglašava ono što je dobro i sav njen potencijal se stavlja u prvi plan, a ono što je manje dobro se na određeni način stavlja u drugi plan. Radi se o osmišljenoj, sistematskoj i koordiniranoj metodologiji pripreme nekretnine za prodaju ili najam.

Usluga je primjenjiva za nekretnine koje se prodaju, iznajmljuju ili za apartmane,. odnosno kuće za odmor.

Imate projekt?

Kontaktirajte nas i ostvarimo vaše
ciljeve zajedno.

kontakt