Zadar, urbana vila sa 4 stana, stan na vrhu zgrade

Opis projekta

Vlasnici su kupili stan u novogradnji površine 105m2 sa dvije terase te nisu bili u potpunosti zadovoljni svime zatečenim u stanu pa su zatražili djelomičnu adaptaciju stana kao i kompletno uređenje stana. Želja je bila stvoriti impresivan , moderan i luksuzan stan, a istovremeno zadržati toplinu doma.

Vlasnici stana, budući da žive u inozemstvu, odlučili su kompletan proces adaptacije i opremanja do zadnjeg detalja prepustiti u ruke stručnjaka te doći "na gotovo" kada, i najmanji detalj bude dovršen.

slika 07
slika 10

U kupaonicama i wc-u su potpuno porušene postojeće pločice i sanitarije te zamijenjene novim pločicama, sanitarijama, kupaonskim ormarićima, tuš paravanima i galanterijom. Na terasama su izgrađeni vanjski roštilj, tuš, postavljena pergola. U cijelom stanu je postavljena nova rasvjeta, spušteni stropovi, dio stana je obojen u neutralnu sivu boju te su pojedini zidovi naglašeni tapetama.

slika 07

Gotovi komadi namještaja kao što su sofa, fotelja, stol, stolice, kreveti su dizajnerski pomno birani komadi koji su naglasili luksuz kojim odiše ovaj stan.

Za kraj treba istaknuti prekrasne terase s kojih se pruža impresivan pogled na neposrednu blizinu mora, čime ovaj stan zbilja ulazi u kategoriju jedinstvenih nekretnina.

Finalni rezultat

Impresivan, luksuzan i jedinstven stan očaravajućeg pogleda na more

Imate projekt?

Kontaktirajte nas i ostvarimo vaše
ciljeve zajedno.

kontakt