Zadar, stan u novogradnji na prvom katu urbane vile

Opis projekta

Stan u zadarskoj novogradnji od 40 četvornih metara vlasnici su namijenili za turistički najam te su htjeli da njegovo uređenje bude samo sa osnovnim namještajem, bez puno ormara i skladišnog prostora te detalja. 

Naš cilj je bio stvoriti moderan interijer koji odiše luksuzom, elegancijom i u kojem se lako opustiti. Zadatak je bio sveobuhvatan, od odabira podnih i zidnih obloga, sanitarija pa sve do namještaja i detalja.

Također, namjera je bila maksimalno iskoristiti i pogled koji se pruža s balkona – na zelenilo. dobar dio grada i more.

Iako ima svega 40 kvadrata i sastoji se od dnevnog boravka, blagovanja i kuhinje koji tvore open space te spavaće sobe i kupaonice, stan zahvaljujući odabiru svijetlih boja i unošenju samo nužnih komada namještaja djeluje veći nego što jest.

U spavaćoj sobi namještaj je rađen po mjeri kao i krevet koji se od bračnog kreveta po potrebi može razdvojiti te pretvoriti u dva ležaja za po jednu osobu.

Prostor je u cijelom apartmanu maksimalno iskorišten te su neki sadržaji posve sakriveni kako ne bi stvarali zagušenost u ionako malom interijeru.

U kupaonici, u kojoj je namještaj također rađen po mjeri, nalazi se ormar u kojem je skrivena perilica rublja i bojler te koš za prljavo rublje kao i sredstva za čišćenje. Iznad umivaonika, iza cijelog ogledala,nalaze se police, što je zgodno jer ima puno mjesta za odlaganje. Ulaz je iskorišten kao skladišni prostor.

Ormar na ulazu je rađen po mjeri te skriva dasku za peglanje, sef, usisavač, police za cipele i vješalice za kapute.

Finalni rezultat

Moderan I funkcionalan mali apartman koji odiše elegancijom i luksuzom

Imate projekt?

Kontaktirajte nas i ostvarimo vaše
ciljeve zajedno.

kontakt