Novogradnja u Zadru, uređenje dvosobnog stana za najam

Opis projekta

U novogradnji zgrade od 20 stanova zadatak je bio urediti stan do zadnjeg detalja po sistemu “ključ u ruke”. Radi se o stanu veličine 55m2 sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, kupaonicom, zasebnim wc-om i ulaznim hodnikom. Povjereno nam je kompletno uređenje stana još u fazi izgradnje pa je tako naš studio odabrao keramičke pločice za kupaonicu i kuhinju te parket između nekoliko ponuđenih opcija od strane investitora zgrade.

slika 01
slika 20

Dnevni boravak i kuhinja te blagavaonica su uređeni u neutralnim tonovima sive, bež, drvenog dekora dok notu svježine daje maslinasto zelena kutna garnitura. Posebna pozornost je usmjerena na izradu kuhinje koja je vješto povezana sa TV zidom i ulaznim hodnikom. Zanimljivost prostoru su dale drvene letvice koje su ujedno ljepljene i na fronte ormara u hodniku kako bi se dobio efekt povezanosti i ujednačenosti. Dozi luksuza doprinosi blagavaonski stol sa keramičkom pločom u mramornom dekoru kojeg nadopunjuju baršunaste stolice. Kuhinji je posvećena maksimalna pozornosti, svi aparati su ugradbeni, istaknuta je LED rasvjeta cijelom dužinom visećih elemenata, a zid obogaćen keramikom vrlo velike dimenzije koja je rezana na način da nema fuga ni spojeva tako da se dobio dojam stakla. Linije su pročišćene i elegantne ,a posebno je iskorištena unutrašnjost kuhinje.

slika 02

U kupaonici i wc-u su kombinirane 3 vrste keramičkih pločica od kojih je toplinu cijelom prostoru dao izbor chevron pločica. Unatoč postavljanju 3 vrste pločica u relativno maloj kupaonici, isto nije utjecalo na vizualno smanjenje prostora već se pomnim odabirom sheme polaganja pločica i razmještaja sanitarija, dobila potpuno funkcionalna kupaonica. Našao se čak prostor i za ormar koji skriva perilicu rublja, bojler, koš za rublje i deterdžente. Dekorativni akcenti poput visilice i ogledala sa skrivenom rasvjetom, učinili su prostor zanimljivijim.

U ostatku stana pazilo se na svaki detalj pa i na izbor zavjesa, tepiha, zidnih dekoracija.

Posebnost stana je svakako velika terasa kojoj je dozu topline i luksuza dao drveni pod “decking”.

Finalni rezultat

Moderan, luksuzan i stilski ujednačen stan s lijepom terasom.

Imate projekt?

Kontaktirajte nas i ostvarimo vaše
ciljeve zajedno.

kontakt